Computerhulp op afstand nodig? Reflow Computer Services helpt je verder! met een 9,3 beoordeeld door onze klanten!

Ruilen en retourneren

Wij vinden het vervelend als je niet tevreden bent met het aangeschafte product. Lukt er iets niet met het installeren of heb je vragen over het product? Wij helpen je graag verder, bel dan met 085 06 00 828.

Indien je ervoor kiest het product alsnog te retour aan te melden kan dat binnen 14 dagen na ontvangst van het product, daarna heb je 14 dagen om het product terug te sturen naar ons.

Vul hiervoor dan het retour formulier op deze pagina in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Je bent niet verplicht om een reden op te geven wanneer je een product retour stuurt maar het zou ons wel helpen met onze dienstverlening.

Ruilen en retourneren

De kosten voor het retour sturen van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Zorg dat het pakket goed verpakt wordt in een stevige doos. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: software, services en licenties kunnen we helaas niet retour nemen.

*Verplicht veld

Computerhulp nodig op afstand?

Wij helpen je graag verder!