Computerhulp op afstand nodig? Reflow Computer Services helpt je verder! met een 9,3 beoordeeld door onze klanten!

Lid van Stichting WebwinkelKeur

Reflow Computer Services is lid van Stichting WebwinkelKeur, het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Voor jouw als consument heeft dat interessante voordelen.Onafhankelijke klantenbeoordelingen
Klikken op het webwinkel keurmerk bij aangesloten webwinkels bied je de mogelijkheid om jouw ervaring te plaatsen met de betreffende webwinkelier of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft je meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

Controle door Stichting WebwinkelKeur
Stichting WebwinkelKeur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Reflow Computer Services is door WebwinkelKeur beoordeeld op een vaste checklist van punten. Zo weet je met wie je zaken doet, wat je afspreekt en of de gegevens van Reflow Computer Services overeen komen met de KVK inschrijving.

Bemiddeling bij geschillen
Mocht je ondanks al deze zorgen van WebwinkelKeur toch verwikkeld raken in een onenigheid, dan kan je terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie. Deze doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkom je onnodig hoge kosten.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@reflow-computerservices.nl. Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Computerhulp nodig op afstand?

Wij helpen je graag verder!